EXCLUSIVE MK

Tag : џастин бибер

Светот на познатите

„Сакам деца, но од ОВА се плашам“: Хејли Бибер искрена за најважното прашање во нејзиниот живот

Angela
Хејли Бибер, модел и сопруга на пејачот Џастин Бибер, често зборува за бракот со познатиот музичар, а неизбежни се и прашањата за проширување на семејството. Хејли секогаш одговараше искрено, а сега беше поискрена од кога...