EXCLUSIVE MK

Tag : whatsapp

Мобилни телефони НАСЛОВНА

WhatsApp може да го промени начинот на кој луѓето се пронаоѓаат едни со други на апликацијата

Angela
WhatsApp во последно време редовно објавува ажурирања и нови функции за својата платформа. Сега се подготвуваат нови опции. WABetaInfo известува дека WhatsApp подготвува промени на изгледот на профилот, вклучувајќи ја и опцијата за промена на...